Jaarlijks organiseert de WBDF de Gesloten WBDF, maar dit jaar pakken we het eens heel anders aan!

De Koloszaal aan de Kasteellaan 21 te Raamsdonkveer – het Ally Pally van West-Brabant – zal op 18 maart 2017 wederom compleet worden omgebouwd tot dart- en feesttempel.

Overdag een potje pijlen tegen mensen uit je eigen divisie, ’s avonds volle bak ambiance. Uiteraard zijn supporters en jullie sponsors van harte welkom om ook te komen genieten van al het dartgeweld!

Om 12 uur zal de zaal open gaan en kunnen alle leden van de WBDF zich inschrijven voor gratis deelname aan het toernooi. Je schrijft je in bij de divisie waar je gedurende de wintercompetitie speelt.

Om 13 uur start het toernooi in poules op maar liefst 50 dartbanen. Na de poules volgen een winnaars- en verliezers-knock-out ronde. Dus: genoeg potjes te spelen.

Voor alle divisies is er evenveel prijzengeld te winnen. De nummers 1, 2 en 3 van de winnaars- en verliezersronde pakken wat centen.

Uiteraard zullen de finalepartijen op een podiumbaan gespeeld worden, terwijl het publiek hun favoriet vanaf de gezellige biertafels kan aanmoedigen. Er wordt ook gedacht aan de inwendige mens. Gedurende het toernooi is er gezellige muziek in de zaal.

Kom ook: met je hele team!
Tot dan.
Namens de feestcommissie.

Tags: