Ik las laatst op het forum van de WBDF (wat overigens veel te weinig wordt gelezen) de vraag: “leeft Hugo nog?” Nou mensen ik kan antwoorden:  ja,  hij leeft nog. De reden dat ik de laatste maanden niets meer heb geplaatst is simpel;  de inspiratie is een beetje op. Natuurlijk heb ik nog steeds mijn visie op het dartswereldje, maar vele zaken heb ik reeds benoemd in mijn column. Natuurlijk maak ik nog zaken mee. Alleen zijn het niet altijd spraakmakende zaken, laat staan zaken waar ik een column over kan schrijven.

In mijn eerste column riep ik ooit de leden en darters op om mij hun verhalen, grieven en frustraties te sturen op hugo@wbdfdarts.nl maar daar is helaas geen gebruik van gemaakt. U leest het goed NUL mailtjes. Dan vraag je jezelf toch af, waar doe je het allemaal voor? Natuurlijk vind ik het fantastisch dat ik mijn visie mag loslaten op de meest gezellige, leuke en spannende sport die er is……maar toch. Dat valt dan toch ook lelijk tegen.

Ik kan namelijk niet zien of mijn column veel wordt gelezen, door wie en waarom. Daarom is ook het forum erg belangrijk. Daar vond (soms) een discussie plaats over de geplaatste columns. Iets wat ook zeker de bedoeling is. Ik ga me daar zelf niet in mengen. Ik geef namelijk de voorzet, en jullie, de leden/darters, mogen hem inkoppen.
Maar ook dat vond steeds minder plaats tot op een gegeven moment, naast de inspiratie leegte, ook de onzekerheid of mijn column wel wordt gewaardeerd en gelezen een rol ging spelen.

Bij deze wil ik dan ook iedereen die mijn column leest en waardeert oproepen: stuur mij uw verhalen, frustraties, vragen of anekdotes zodat ik er een column aan kan wijden.

Groet,
Hugo

Tags: ,