Beste leden,
 
Op zaterdag 17 juni aanstaande zullen de WBDF divisie kampioenschappen plaats vinden. Op deze dag zal bepaald gaan worden wie er als divisie kampioen afgevaardigd gaat worden naar de landelijke kampioenschappen van de NDB in Nijkerk.
 
De divisiekampioenschappen zullen gehouden worden in Sportcafé de Ganzerik, Ganzerik 1, 4822 RK Breda. Aanvang wedstrijden is 11h00 en de zaal is al open vanaf 10h00.
Deze week is de laatste speelweek van onze reguliere competitie en zullen de kampioenen definitief bekend worden. Wij verzoeken dan ook alle captains om hun wedstrijden zo snel mogelijk in te voeren in OIU (Online Inleveren Uitslagen) Indien dit allemaal op tijd gedaan wordt, dan zijn ook de teams van de ere en eerste divisie bekend worden welke de promotie/degradatie wedstrijden zullen gaan spelen op zaterdag 08 juli aanstaande.

Mocht er een team zijn dat door omstandigheden of uit principe niet aanwezig zal zijn op de divisiekampioenschappen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de wedstrijdleiding.

Het bestuur.

Tags: