Landelijke divisie kampioenschappen NDB

Divisiekampioenschappen 2017-2018

Zojuist de laatste partij gespeeld om de titel divisiekampioen 2017-2018. Wij feliciteren Team Anti-Slip 10, Team De Raadsheren en Team De Valk met het behalen van de titel, en wensen deze teams veel succes op de landelijke kampioenschappen in Nijkerk.


Op zaterdag 23 juni spelen alle kampioenen van de 2e, 3e, 4e en 5e divisies. Op zondag 1 juli spelen alle kampioenen van de Ere- en 1ste divisies.

De kampioenschappen worden gehouden in:
Sporthal Corlaer Nijkerk Zaal open: 10.00 uur
Henri Nouwenstraat 4 Melden captains: 10.30 uur
3863 HV Nijkerk Loting: 10.45 uur
Tel locatie: 033-2451611 Aanvang wedstrijden: 11.00 uur

Teams die om 10.45 niet zijn aangemeld bij de wedstrijdtafel (dus niet telefonisch), zijn automatisch uitgesloten van deelname.
De spelers dienen hun registratiebewijzen van hun lidorganisatie mee te nemen. Op het kampioenschap mogen alleen die spelers spelen die ook daadwerkelijk geregistreerd staan voor het team, hetgeen dus op hun pasjes dient te staan. Ook de captains die meespelen dienen op het formulier vermeld te staan.

Alle teams die niet op tijd door hun lidorganisatie zijn aangemeld, komen niet in aanmerking voor de finaledag. Uw 5e, 4e, 3e en 2e divisiekampioen dient u uiterlijk vrijdag 15 juni aan te melden. Uw 1e- en eredivisiekampioen dient u uiterlijk vrijdag 22 juni aan te melden. Als nu al bekend is dat u geen team gaat aanmelden vernemen wij dit graag.

CONFORM DE REGLEMENTEN WORDEN SPELERS GEACHT TE VOLDOEN AAN HET ALGEMENE KLEDINGVOORSCHRIFT. INDIEN HET TEAM HIERAAN NIET VOLDOET ZAL HET ONHERROEPELIJK VAN DEELNAME WORDEN UITGESLOTEN.

 Een pantalon in zwart, donkerblauw of donkergrijs. Voor dames is ook een rok (minimaal op de knie) toegestaan. De pantalon/rok mag niet voorzien zijn van versierselen als borduursels, sierspijkers, ritsen enz. Geen spijker-/jeansstof dan wel in jeansmodel, en geen corduroy en (nep)leer. Geen trainingsbroeken of vrijetijdsbroeken met elastiek aan de bovenkant en/of onderkant.
 Een net shirt met kraag en mouwen. Hieronder valt een dartsshirt met kraag en mouwen, een poloshirt met kraag en mouwen of een blouse/overhemd met kraag en mouwen.
 Hoofddeksels zijn tijdens de wedstrijden niet toegestaan.
 Niet toegestaan zijn o.a.: korte broeken, minirokken, trainingsbroeken, korte hemdjes, t-shirts en voetbalshirts.