SEIZOEN 2019-2020

West Brabantse Dart Federatie

Selectieteams

Wat is een selectieteam

Wanneer u in een selectieteam speelt, betekent dit dat u bent geselecteerd om voor de dartbond waar u bij ingeschreven staat uit te komen. U komt uit in een shirt met het logo van WBDF en dart tegen andere dartbonden, welke zicht hebben aangemeld bij de SDOB. Hierbij wordt ook het vervoer geregeld voor de uit wedstrijden. Leden van dit team komen uit verschillende teams en divisies en vormen samen het WBDF selectieteam. Er zijn verschillende manieren om je te kwalificeren, via prestaties gedurende het seizoen, een eventueel selectietoernooi of je kunt persoonlijk worden benaderd.

Super League

Op dit moment heeft de WBDF een selectieteam wat uitkomt in de Super League. Meer informatie hierover, zoals de stand kun je vinden door in het submenu te kiezen voor Super League. De naam van dit team is Oranjestad United.

www.sdobdarts.nl

Brabant Cup

Op dit moment heeft de WBDF een selectieteam wat uitkomt in de Brabant Cup. Meer informatie hierover, zoals de stand en een foto van het gehele team, kun je vinden door in het submenu te kiezen voor Brabant Cup.

www.sdobdarts.nl